NA24.no

Nordmann til topps på Wall Street

Foto: Andrè Clark Utvik
Ole Slorer til topps i global analytikerkonkurranse.

Ole Slorer (46), opprinnelig fra Sarpsborg, har klatret til topps i global analytikerrangering utført av amerikanke Institutional Investor.

Nordmannen har de siste årene ledet Morgan Stanleys oljeserviceteam i New York.

Undersøkelsen, «2010 All-America Research Team» er en av de mest omfattende analytikerrangeringene i det amerikanske aksjemarkedet. Institutional Investor har intervjuet 3.500 nøkkelmedarbeidere i 970 ulike selskaper for å kåre de beste forvalterne innenfor ulike kategorier. Mer enn 90 av USAs 100 største pengeforvaltere er representert i undersøkelsen.

«Slorer er alltid på topp når det gjelder oversikt over globale utviklingstrekk og hvordan de påvirker sektoren. Han er også en type som gjenkjenner en god mulighet når han ser den», sier en av Slorers lojale kunder.

I sin vurdering av oljeservicesektoren hittil i 2010 sier Slorer:

- Den største utviklingen i år har vært fremveksten av den ukonvensjonelle drillingen etter naturgass i Nord-Amerika.

Han er pessimistisk i forhold til muligheten til å tjene penger i oljeservicesektoren de neste seks månedene.

- Jeg tror vi nådde toppen i august. De neste seks månedene vil preges av usikkerhet rundt global økonomisk vekst. Den globale utviklingen styrer mye av energietterspørselen og behovet for å drille mer for å produsere mer energi, sier Slorer til Institutional Investor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere