NA24.no

Nordmenn raider Stockholm

Ringnes, Buchardt og Stordalen er noen av de norske aktørene som nå satser fem milliarder kroner på hotellmarkedet i Stockholm.

Finansavisen skriver mandag om et knippe norske investorer som kaster seg inn i hotellmarkedet i Stockholm selv pm verdens hotellverdier raser.

NA24 - din næringslivsavis

Petter Stordalen, Arthur Buchardt, Christian Ringnes, Asmund Haare og KLP Eiendom har til sammen satset rett over fem milliarder kroner i Stockholms-markedet og sikret seg hele 2514 rom.

tidligere har Stordalen gått ut og proklamert at hotellmarkedet i Norden vil gå tøffe tider i møte, men at det vil bli verst i Stockholm og Gøteborg. Slik forklarer han dette kjøpet:

- Det er forskjell på en pølsebod på 50 rom og de 500 rommene vi har kjøpt. Og så er det forskjell på å ta betalt 3500 kroner og de nivåene vi skal ligge på. Ideen vår er topp produkter til en fornuftig pris, likk som ideen bak Restaurant Eik; man skal få et gourmetmåltid til 500 kroner. Vi skal ha fantastiske produkter, tilpasset skandinavisk sosialdemokrati, sier Stordalen til Finansavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere