NA24.no

Nordmenn utro som aldri før

Sist oppdatert:
Trofasthet ser ut til å være en saga blott for norske mobilbrukere.

Vi er ikke lenger trofast til våre mobilaktører. I januar satt vi igjen ny rekord når det gjelder nummerporteringer, altså hvor mange som skiftet fra en mobiloperatør til en annen.

Hele 68.579 personer skiftet mobiloperatør i løpet av månedens 31 dager. Det betyr at 2212 personer bytter mobiloperatør hver eneste dag – inkludert helligdager og helger.

Totalt er det gjennomført 2.309.619 nummerporteringer i Norge siden det ble åpnet for å ta med seg mobilnummeret når du byttet mobiloperatør i desember 2001.

Det finnes over 4,7 millioner mobilabonnement i Norge, og disse er fordelt på over 90 forskjellige mobilprodukter. Statistisk er derfor sjansen stor for at mange har valgt feil abonnement.

Du kan enkelt bli en del av denne porteringstatistikken. På Post- og teletilsynets prissammenligning Telepriser.no kan du finne det abonnementet som gjør at du med ditt forbruk betaler minst. Din nye mobiloperatør vil ordne alt det praktiske med å overføre nummeret ditt - alt du trenger å gjøre er å bestille.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere