NA24.no

Noreco over målet

Sist oppdatert:
Klarte å øke produksjonen i årets andre måned.

I januar hadde selskapet en produksjon på 13.700 fat per dag, og sammenlignet med februar i fjor økte Noreco produksjonen med 52 prosent.

NA24 iMarkedet – siste nytt fra finansmarkedene

For 2009 har oljeselskapet satt seg et mål om å holde en snittproduksjon over 14.000 fat per dag, mot 12.950 fat i 2008 Selskapet opplyser at produksjonen har ligget rundt 15.000 fat olje per dag de siste månedene.

- I februar ble produksjonen på Nini feltet redusert i en uke i februar i forbindelse med at riggen Maersk Resolute startet boring på feltet. Brage-feltet produserte på reduserte nivåer i to dager, og feltene i Siri området hadde en dags planlagt nedstengning. Alle feltene er nå tilbake i full produksjon, heter det i en børsmelding.

Noreco solgte oljen for 56 dollar per fat, mens referanseprisen for nordsjøolje lå i februar på 43 dollar per fat. Bedringen skyldes at selskapet har salgsopsjoner på olje som ligger på 50 og 75 dollar per fat.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere