Norges billigste nettbutikk

Igjen er Norges billigste nettbutikk for datautstyr kåret. Se hvor du får mest for pengene.

Nettstedet Hardware.no har igjen kåret Norges billigste nettbutikk på maskinvare. Undersøkelsen viser igjen svært store prisforskjeller, og avduker igjen at det ikke nødvendigvis er de kjente nettstedene som har best priser.

Store prisforskjeller
I pristesten er prisen å 15 forskjellige varer i 58 forskjellige nettbutikker satt opp mot hverandre. Prisspriket er til dels svært dårlig på opp mot 50 prosent, og på enkeltvarer kan det være enda større avvik.

Igjen er det den opprinnelig danske nettbutikken SHG, som nå også satser i Norge, som stikker av med førsteplassen, med en totalpris som ligger nesten 12 prosent lavere enn gjennomsnittsbutikken.

Danskene dominerer
På andreplass finner vi en annen opprinnelig dansk butikk, ITbutikken, som er 11 prosent billigere enn gjennomsnittsbutikken.

SHG og ITbutikken sammen den laveste prisen på 11 av 15 produktene i testen.

Pris er ikke alt
- Danskene SHG og ITbutikken befester posisjonen som de billigste butikkene, mens Amentio overrasker med en 3. plass, og på de følgende plassene er det svært jevnt. Men merk at fraktpriser ikke er inkludert i utregningen, og disse er ofte noe høyere fra utlandet, sier ansvarlig redaktør Håvard Røste i Hardware.no.

I testen er det utelukkende priser som er sammenlignet. Service er ikke testet, og kan være et vel så viktig element som pris når en skal velge en nettbutikk. Testen har heller ikke tatt hensyn til fraktkostnader.

Hele testen kan du lese her.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag