Norges største motebloggere

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Trenger du tips om sminke, hår og mote? Sjekk disse bloggene.

02.02.10 15:18

(SIDE2): I dagens samfunn er mote og skjønnhet noe som opptar de fleste. Derfor er det ikke så rart at mange moteblogger troner på toppen av Blogglistens toppliste i dag. De fleste bloggene gir oss tips om klær, sminke og hår, mens noen har konkurranser og testing av diverse produkter.

Side2 har nylig lansert Norges første brukerstyrte nettmagasin Side2blogg.no. Side2blogg gir en oversikt over hva som rører seg i bloggverdenen og oppdaterer deg både på mote og skjønnhet, sex og kjærlighet, interiør og underholdning, i tillegg til samfunn og politikk.

Men er mote og skjønnhet ditt interessefelt bør du også sjekke ut disse ti «hotte» bloggene:

Hildechristina.com
Dette er Norges største blogg innen hudpleie og makeup. Hilde Christina gir tips innen hudpleie, hår, sminke og negler. Hun har også en liste over hvilke produkter som er testet på dyr.

Ulrikkelund.com
Ulrikke Lund har blogget om mote for fjerde året på rad. Hun sier selv at hun vil gi inspirasjon til leserne sine og få dem til å være mer vågale når det gjelder klær og sminke.

Lorraine.blogg.no
Lorraine blogger for det meste om sminke og skjønnhet. Hun gir sine personlige meninger om skjønnhetsproduktene hun tester og har ofte konkurranser hvor du kan vinne forskjellige produkter og sminke.

Salongen.blogg.no
Her får du tips om hår, hud og makeup fra hårekspert og daglig leder ved Norsk frisør- og hudpleieskole i Bergen.

Thestreethearts.com
Hvis du liker moteklær som er litt utenom det vanlige er dette bloggen for deg. Bildene er tatt rundt om i forskjellige storbyer og viser deg dagens gatemote.

Nettenestea.com
Bloggen til Annette Haga inneholder mote, skjønnhet og styling. Hun tester og anbefaler produkter, og viser oss hennes personlige outfits.

Livingdoll.blogg.no
Lise Bahía blogger om klær og mote. Bloggen er preget av mye bilder og hun har shoppingtips til alle og enhver i aldersgruppen 16–25 år.

Fashionjunkiie.com
Synes du vesker, smykker og tilbehør er viktig har du kommet til rette sted. Linn Seljeset viser oss og anbefaler det du trenger til antrekket.

Alisfashion.blogg.no
Den norsk/pakistanske gutten Ali er en av få gutter som blogger om mote. Hans blogg er preget av mote for menn og outfits han selv har satt sammen.

Franka.blogg.no
Frank Ragnarsson er en gutt som er sterk i stilen, han vet hva mote er og viser det i en unik stilart. Bloggen hans er preget av bilder fra moteshow og nye kolleksjoner.

Sjekk flere moteblogger på Blogglisten.no.

Besøk Side2blogg.no!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.