NA24.no

Norsk storoppkjøp i Tyskland

Konsernsjef Ole Vinje i Komplett trår til i Tyskland.
Konsernsjef Ole Vinje i Komplett trår til i Tyskland. Foto: Morten Rakke Photography (Komplett)
Komplett kjøper tysk kollega.

Komplett Group har kjøpt aksjemajoriteten i den tyske netthandelsaktøren Comtech. Oppkjøpet markerer starten på en offensiv satsning utenfor Norden, økte volumer og større innkjøpskraft.

- Comtech er en velrennomert tysk aktør som selger kvalitetsprodukter fra kjente merkevareleverandører innen data, forbrukerelektronikk, hus og hage. De passer svært godt inn i vår strategi og produktmiks, sier Ole Vinje, konsernsjef i Komplett Group.

Comtech vokser kraftig og hadde en omsetning på 885 millioner norske kroner i 2014, en vekst på 23 % sammenlignet med året før. De betjener et modent netthandelspublikum over hele landet og har sitt hovedsete i Aspach nær Stuttgart.

- Tyskland er et spennende marked for oss med 80 millioner innbyggere. Netthandel er godt etablert, og vi skal sammen med den lokale ledelsen tilrettelegge for framtidig vekst. Oppkjøpet vil bidra til både større volumer, men ikke minst ny kompetanse som er interessant for oss. Vi har ambisiøse vekstplaner for Norden, men ønsker i tillegg tilstedeværelse i tilstøtende land, avslutter Ole Vinje.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!


Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

Våre bloggere