NA24.no

Norske millioner til Ukraina

EDB Business Partner har bladd opp 6 millioner dollar for 60 prosent av Infopulse.

Konsernsjef Endre Rangnes i EDB Business Partner har vært på handletur i Ukraina. Resultatet er 60 prosent av IT-selskapet Infopulse. Prisen er rundt 6 millioner dollar.

NA24 - din næringslivsavis

- Infopulse blir en spydspiss for EDBs nearshore-satsing. Vi kjøper et selskap med sterk faglig kompetanse, noe som vil bidra til å styrke EDBs leveranser til både nye og eksisterende kunder. Dette er en meget viktig satsing for EDB, og vi forventer å høste av denne investeringen i årene som kommer, sier konsernsjef Endre Rangnes i EDB.

Infopulse har 300 høyt sertifiserte medarbeidere med mange års erfaring fra nearshore-virksomhet med vest-europeiske og amerikanske bedrifter som kunder.

- Ved hjelp av Infopulse kan EDB påta seg flere kundeprosjekter og oppnå en høyere organisk vekst, sier Endre Rangnes i forbindelse med kjøpet av selskapet.

Endelig kjøpesum vil avhenge av selskapets omsetning og resultatutvikling 2007 til 2009. EDB har også avtalefestet en opsjon på å overta de resterende 40 prosent av aksjene i Infopulse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere