NA24.no

Northug får trolig ny Audi-avtale

Skistjernen Petter Northug får trolig ny bilavtale med Audi etter at han i slutten av mai totalvraket en sponset Audi i påvirket tilstand.

Northugs manager Are Sørum Langås bekrefter overfor Aftenposten at det har vært gode samtaler mellom Northug og Audi.

Informasjonssjef Marius Tegneby i Audi sier begge parter er kjent med at bilkjøring og alkohol ikke hører sammen. Audi har i sommer hatt representanter i Trondheim for å snakke med Northug. Bilprodusenten har ifølge avisen hatt behov for tid. Underveis har Northug stått fram som sterkt angrende synder.

– Sponsoren har ligget på været og sett hvor vinden blåser. Det heter forbrukerorientering. Audi tar pulsen på stemningen i samfunnet. Hva mener folk? Sponsoren har også sett at Northug tar skjeen i en annen hånd og begynner å vinne igjen. Han kan bli en comeback-kid til vinteren: Dessuten har han ikke snakket dårlig om Audi, sier rektor Trond Blindheim ved Markedshøyskolen.

Norges Skiforbunds langrennssjef Åge Skinstad sier det er uproblematisk for landslaget dersom Northug setter seg bak et Audi-ratt igjen til vinteren.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere