NA24.no

Northug kjøpte det dyreste huset

(Norgeshus)
Sist oppdatert:
Se hvordan skistjernen skal bo i fremtiden.

Ifølge Adresseavisen har Petter Northug kjøpt én av de fem planlagte eneboligene som er lagt ut for salg på Dalgård i Trondheim.

Fra før eier skistjernen en vertikaldelt tomannsbolig til halve prisen i det samme området. Der deler han hus med broren Tomas og hans kjæreste Karina Kruksve.

- Jeg føler meg som tredje hjulet på vogna. Med Tomas og Karina i huset blir jeg presset ut av min egen bolig, sier en spøkefull Petter Northug til lokalavisen.

Northugs nye krypinn blir på 224 kvadratmeter.

- Tomas må kjøpe huset jeg har i dag. Spaden er satt i jorda for det nye prosjektet. Det skal stå ferdig i august neste år. Jeg er trygg på at dette er en god investering og at det blir en fin plass å bo.

Kjøper det største
Northug har med det sikret det største av fem atriumshus som spenner fra 160-224 kvadratmeter.

Prisene i prosjektet har variert fra 5,45 millioner til Northugs 6,79 millioner.

- Prisen er litt over snittet for området, men det er nytt og med en god kvalitet, sier megler Fredrik Johnson til Nettavisen NA24.

Planlagt ferdigstillelse er 2. kvartal neste år og boligene har vært populære.

- Det er en utbygger som vet å produsere gode boliger. Uttrykkene på huset har blitt tatt godt i mot, og hadde man satt opp 10 der så hadde man solgt alle sammen, sier megleren.

Flere ønsker å kjøpe
Utvendig blir prosjektet ferdigstilt med asfaltert vei, avfallshåndtering og felles lekeplass.

- Det som falt en god del i smak til interessentene er at det er rett ved marka og gode romslige familieboliger, som det bygges alt for lite av i byen, sier Johnson.

Etter at skiesset og fire andre har sikret seg de nye boligene har flere andre vist sin besøkelsestid.

- På de her så var det god respons og de gikk i løpet av kort tid. I ettertid har det vært flere som har lurt på om utbygger ville bygge flere slik i området.

Her kan du se flere bilder:

5632

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere