NA24.no

Christian Hoel (42) er ny salgsdirektør for Nortura Proff etter at Jørn-Gunnar Jacobsen i dag har sagt opp stillingen for å ta fatt på nye oppgaver.
Christian Hoel (42) er ny salgsdirektør for Nortura Proff etter at Jørn-Gunnar Jacobsen i dag har sagt opp stillingen for å ta fatt på nye oppgaver. Foto: Nortura Proff

Nortura-direktør sier opp

Christian Hoel tar over etter Jørn-Gunnar Jacobsen som har sagt opp stillingen.

Christian Hoel (42) er ny salgsdirektør for Nortura Proff etter at Jørn-Gunnar Jacobsen i dag har sagt opp stillingen for å ta fatt på nye oppgaver.

Nortura Proff omsetter for 1,8 mrd og selger til storhusholdning, hotell og restaurantmarkedet samt kiosk, bensin og servicestasjoner. Under Jacobsens ledelse har avdelingen utviklet seg til å bli en profesjonell og dynamisk salgsorganisasjon med gode relasjoner til en stor og variert kundegruppe.

- Det ligger ingen dramatikk i dette. Jeg skal ha pappapermisjon og kose meg med lille Magnus en stund. Men det er en kjent sak at jeg er en utålmodig og resultatorientert kar som ønsker å gyve løs på nye oppgaver hos en ny arbeidsgiver når tiden er moden for det, sier avtroppende salgsdirektør Jørn-Gunnar Jacobsen i en melding.

Christian Hoel er fra Oslo, er utdannet siviløkonom fra USA med hovedvekt innen markedsføring og ledelse. Hoel kommer fra stillingen som salgssjef servicehandel i Nortura Proff hvor han han har vært i tre år.

- Christian er markedsmann til fingerspissen med erfaring fra NetCom, Bates og TINE. Jeg er sikker på at vi har funnet rett mann til å videreføre den positive utviklingen som vi ser Nortura Proff er inne i, sier konserndirektør Torleif Bjella i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere