NA24.no

Norwegian er urolig for sommertrafikken


NORWEGIAN: Talsperson Lasse Sandaker-Nielsen sier til Reuters at Norwegian er forberedt på at noen fly kan bli satt på bakken.
NORWEGIAN: Talsperson Lasse Sandaker-Nielsen sier til Reuters at Norwegian er forberedt på at noen fly kan bli satt på bakken. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:

- Sommertrafikken går bra, men vi er bekymret for våre Dreamlinere, sier Norwegians talsperson Lasse Sandaker-Nielsen til Reuters.

Årsaken er problemer med jetmotorene på Dreamliner.

Les også om tidligere problemer med Rolls Royce motoren: Norwegian må bytte motorer på 21 Dreamliner-fly

Rolls Royce har hatt problemer med sine Trent 1000-motorer som brukes på Dreamliner, og tidligere i vår ble noen fly med disse motorene satt på bakken. Mandag sa Rolls Royce at feilen er funnet på flere fly.

Hangar.no skrev tidligere at alle Dreamlinere må inn for sjekk. Rolls Royce tar regningen for dette, men Norwegian må sette fly på bakken mens de kontrolleres.

Nå sier Norwegian at dette uroer selskapet som nå har leid inn ekstra fly.

- Vi har tatt høyde for at fy kan bli satt på bakken og har derfor leid inn ekstra kapasitet. Noen av rutene er rammet og de blir erstattet med innleide fly, sier Sandaker-Nielsen til Reuters.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere