NA24.no

Norwegian fortsetter sine flygninger til Israel.
Norwegian fortsetter sine flygninger til Israel. Foto: Flickr/Calle Lidström

Norwegian flyr til Tel Aviv tross Hamas-advarsel

Sist oppdatert:
Flyselskapet Norwegian fortsetter å fly som normalt til Tel Aviv i Israel tross advarselen fra Hamas' væpnede fløy mot å fly til Ben Gurion-flyplassen.

- Vi advarer internasjonale flyselskaper og ber dem slutte å fly til Ben Gurion-flyplassen fra klokken 6 torsdag morgen (klokken 5 norsk tid), sa Abu Ubaida, talsmann for Hamas' væpnede fløy, i en uttalelse på TV-kanalen Al-Aqsa onsdag.

Norwegian opplyser til NTB at de følger situasjonen tett, men at flygninger per i dag vil gå som normalt.

De siste dagene har egyptiske meglere forsøkt å få israelske og palestinske forhandlere til å bli enige om en permanent våpenhvile. Men da en midlertidig våpenhvile ble brutt etter at raketter ble skutt fra Gazastripen mot Israel tirsdag kveld, forlot delegasjonene møterommene i Kairo og reiste hjem.

- Vi har oppfordret den palestinske delegasjonen til å dra fra Kairo umiddelbart og ikke vende tilbake, sa Ubaida. (©NTB)

En rakett avfyrt fra militante palestinere på Gazastripen fanges opp av Israels anti-rakett-system nær den sørlige byen Sderot onsdag.


Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere