NA24.no

Norwegian kåret til Europas beste flyselskap


VANT PRIS: Norwegian vant prisen Passenger Choice Awards i Oregon i USA i natt.
VANT PRIS: Norwegian vant prisen Passenger Choice Awards i Oregon i USA i natt. (Norwegian)
Sist oppdatert:
Vant to priser i Passenger Choice Awards.

 Norwegian ble kåret til beste flyselskap i Europa for andre året på rad og tok samtidig hjem prisen for beste ombordmagasin.

- Jeg vil takke alle som velger å fly Norwegian og ikke minst våre dedikerte medarbeidere over hele verden som gjør sitt ytterste hver eneste dag hele året for å gi våre kunder en god reiseopplevelse. Vi er veldig takknemlige og stolte over at det nettopp igjen er kundene som i en ny kåring har utnevnt oss til Europas beste flyselskap for andre året på rad, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Norwegian-sjef Bjørn Kjos.

Norwegian vant også prisen for beste ombordmagasin under nattens Passenger Choice Awards-utdeling i USA.

«Norwegian har blitt flyselskapet å følge med på, da lavprisselskapet snappet Best i regionen: Europa for andre år på rad» skriver apex som arrangerer prisen.

Norwegian har mottatt flere kundepriser i år, blant annet SkyTrax-prisene for beste lavprisselskap i Europa og beste lavprisselskap på langruter. Det er tredje året på rad Norwegian ble kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere