Gå til sidens hovedinnhold

Norwegian lanserer ti nye direkteruter

Kjos satser alt på sydentilbud fra hele landet.

Norwegian lanserer direkteruter fra ti nordiske flyplasser og øker det eksisterende rutetilbudet til den populære ferieøya Gran Canaria.

Fra slutten av oktober og begynnelsen av november vil Norwegian tilby ti nye direkteruter til Las Palmas, lyder en melding fra selskapet.

Nordmenn har nå sjansen til å fly direkte til Las Palmas fra Ålesund, Evenes, Haugesund, Rygge og Tromsø. Disse avgangene vil bli ukentlige.

FØLG NA24 PÅ FACEBOOK

Selskapet skal også tilby soltørste svensker tre nye direkteruter til Las Palmas i vinter fra Karlstad, Malmö og Umeå. Dette er selskapets første rute fra Karlstad. I tillegg har Norwegian besluttet å lansere ukentlige flyvninger til Las Palmas fra Billund i Danmark og Oulu i Finland.

Populært reisemål
- Flere og flere velger Gran Canaria som feriedestinasjon i løpet av de kalde vintermånedene. Øya tilbyr alt fra kultur, flotte shoppingmuligheter, et rikt utvalg av restauranter, uteliv, og ikke minst flotte strender. Gran Canaria har mange hoteller i ulike prisklasser som gjør det svært enkelt for reisende å sette sammen sin egen reise.

- For Norwegian er det viktig å tilby direkteruter til spennendende destinasjoner fra regionene. Las Palmas er en destinasjon som allerede er veldig populær og de nye vinterrutene vil gjøre det enklere for de som bor i regionene å fly direkte til sol og varme i vinter.

Flere ukentlige avganger
I tillegg til de nye rutene, vil flyselskapet også øke med én ukentlig avgang til Las Palmas fra Torp, Bergen, Trondheim og Stavanger, til to ukentlige direkteruter.

De vil også øke med to direkteruter fra Oslo, slik at det til sammen blir åtte ukentlige avganger fra hovedstaden. Stockholm øker fra tre til fire ukentlige avganger, mens København øker fra tre til fem ukentlige avganger til Las Palmas, lyder meldingen.

- Det er de nye, mer miljøvennlige Boeing 737-800-flyene med gratis WiFi som skal fly passasjerene til Las Palmas i vinter, skriver selskapet i meldingen.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot