NA24.no


Norwegians toppsjef sier i et intervju med nyhetsbyrået Reuters at han vurderer flygninger til Edinburgh og Bergen fra flyplasser i USA som har få internasjonale flygninger i dag.
Norwegians toppsjef sier i et intervju med nyhetsbyrået Reuters at han vurderer flygninger til Edinburgh og Bergen fra flyplasser i USA som har få internasjonale flygninger i dag. Foto: Ole Eikeland (Nettavisen)

Norwegian satser på lavprismarkedet i USA

Sist oppdatert:
I løpet av 2017 vil amerikanerne kunne fly med Norwegian fra USA til Europa for 69 dollar, cirka 570 kroner, håper Bjørn Kjos.

Norwegians toppsjef sier i et intervju med nyhetsbyrået Reuters at han vurderer flygninger til Edinburgh og Bergen fra flyplasser i USA som har få internasjonale flygninger i dag. Han nevner New Yorks Westchester County Airport og Connecticuts Bradley International Airport.

Norwegian er i dag Europas tredje største lavprisselskap. Flyselskapet har i dag 331 ruter til 120 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika og Midtøsten, ifølge selskapets nettside.

Passasjervekst for Norwegian i september

Flyselskapet Norwegian hadde over 2,4 millioner passasjerer i september, en økning på 9 prosent fra samme måned i fjor.

– Langdistanseflygingene fortsetter å påvirke tallene i positiv retning med en fyllingsgrad på 96 prosent i september. Vi ser også at stadig flere reisende benytter seg av vårt omfattende europeiske rutenett til å fly videre til USA og Thailand, sier administrerende direktør i Norwegian, Bjørn Kjos i en pressemelding tirsdag.

I september fløy 2.435.240 passasjerer med selskapet. Totalt var fyllingsgraden på 88,2 prosent, en økning på 6,8 prosentpoeng sammenlignet med september i fjor.

Norwegian gjennomførte 99,8 prosent av de planlagte flygningene i september, hvorav 84,3 prosent gikk på oppsatt rutetid.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere