NA24.no


KJOS: Bjørn Kjos i flyselskapet Norwegian. Kjos har denne uken kjøpt opp aksjer for millioner. Resultatet er at kursen har gått kraftig opp.
KJOS: Bjørn Kjos i flyselskapet Norwegian. Kjos har denne uken kjøpt opp aksjer for millioner. Resultatet er at kursen har gått kraftig opp. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Norwegian-sjefer kjøper aksjer for 193 millioner

Sist oppdatert:
Toppsjef Bjørn Kjos og styreleder Bjørn H. Kise i Norwegian, kjøper Norwegian-aksjer for 193 millioner. Selskapet tar av på børsen.

Det Norwegian i denne børsmeldingen på Oslo Børs. De to kjøper 803.000 aksjer til kurs 240 kroner gjennom selskapet HBK Holding.

KISE: Advokat Bjørn H. Kise.

Onsdag formiddag var aksjen opp 11 prosent og fremdeles stigende.

HBK Holding holder nå 26,8 prosent av aksjene i Norwegian.

Kjøpet kommer etter at HBK Holding onsdag ut i markedet og tilbød aksjeeiere i Norwegian å kjøpe tilsammen opp til 1 million aksjer.

Les også: Norwegian og Easyjet inngår samarbeid

Bjørn Kjos er hovedeier av HBK Holding, der Kise er styreleder.

Bjørn Kjos og Bjørn H. Kise har vært Norwegian-partnere i årevis. Kise var med å stifte Norwegian Air Shuttle i 1993, og har sittet i styre siden. Han har vært styreleder i flere perioder.

Kise er også styreleder i Bank Norwegian. Han er advokat i Simonsen Vogt Wiig og har flere styreverv i norske og utenlandske selskaper.

NORWEGIAN: Slik er kursutviklingen til Norwegian-aksjen den siste måneden. Torsdag gikk aksjen rett opp, etter nyheten om oppkjøp.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere