Norwegian skal fly cruisepassasjerer

Foto: Péter Andrasovszky (Péter Andrasovszky/Norwegian)

Når Royal Caribbean Cruise Lines skal øke kapasiteten skal Norwegian fly passasjerene til cruisehavnene.

31.01.11 10:12

Norwegian har inngått en avtale med Royal Caribbean Cruise Line om å fly deres passasjerer til en rekke Middelhavsdestinasjoner til sommeren 2011. I utgangspunktet omfatter avtalen vel 8 000 cruisepassasjerer, skriver Norwegian i en melding.

Lars Sande, salgsdirektør i Norwegian, mener avtalen understreker at Norwegian har satset riktig med den nye flåten av Dreamliner fly. Og at nettopp dette, kombinert med gunstige priser, kan bli begynnelsen på et lengre samarbeid med cruiserederiet.

- Vi er svært fornøyde med at vi har fått avtalen med RCCL. Cruisepassasjerer har høye krav til komfort og vi vil med mange nye fly tilby nettopp dette. Vi er valgt som leverandør på bakgrunn av et godt rutetilbud og gode priser. Vi ser på dette som starten på et langsiktig samarbeid, skriver han i en melding

Ifølge meldingen omfatter avtalen flyginger fra Stockholm, København og Oslo til Malaga, Barcelona, Palma, Roma og Venezia.

Også RCCL er fornøyd med avtalen som sikrer cruiserederiets gjester enklere tilgang til havnene cruiseskipene seiler fra.

- Vi øker vår kapasitet med nesten 50 prosent i Middelhavet i sommer. Da er det viktig å gjøre det enkelt og rimelig for våre cruisegjester å komme seg dit, sier Ellen Stebekk, RCCL.

Les flere saker på NA24

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.