NA24.no

Norwegian skal fly Posten

Sist oppdatert:
Velger både Norwegian og SAS som leverandører av personalreiser.

Posten har nå inngått nye rammeavtaler for innkjøp av flyreiser, lastebiler og trucker. Når det gjelder flyreiser landet valget på Norwegian når det gjelder hovedstrekningene, men også SAS og Malmö Aviation skal fly Postens personalet.

NA24 iMarkedet – siste nytt fra finansmarkedene

Avtalen med flyselskapene varer i to år, men det er også inngått en opsjon på ytterligere ett år.

Posten har også flere leverandører på andre områder. Blant annet skal Norsk Scania AS og Iveco Norge være leverandøren av lastebiler frem til utgangen av 2012. Jungheinrich Norge, AS, AL Maskin Jæger, og Hesselberg Truck er tildelt rammeavtaler for leveranse av trucker, truckutstyr og relaterte tjenester til Posten-konsernet i hele Norden.

- Dette er nye store innkjøpsavtaler som Posten gjennomfører på nordisk basis. Avtalene fører til at kostnader forbundet med flyreiser, innkjøp av lastebiler og trucker blir lavere sammenliknet med tidligere avtaler, sier Gro Bakstad, konserndirektør for finans.

Anbudskonkurransene som nå er avsluttet ble utlyst i fjor. Avtalene som nå er inngått skal være en forbedring av eksisterende innkjøpsavtaler.

Samlet for alle rammeavtalene verdt 285 millioner kroner ved full utnyttelse.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere