Norwegian starter direkterute til Brasil

Flyselskapet Norwegian vil fly til Brasil. Her Norwegian-sjef Bjørn Kjos. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Flyselskapet Norwegian vil fly til Brasil. Her Norwegian-sjef Bjørn Kjos. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Starter flygninger fra London til Rio de Janeiro i slutten av mars.

27.11.18 10:38

Norwegian lanserer tirsdag en ny direkterute mellom London Gatwick og Rio de Janeiro. Ruten blir Norwegians aller første til Brasil.

Den aller første ruten går 31. mars neste år.

Norwegian vil ha fire flyvninger i uken til storbyen. Selskapet understreker at avgangene korresponderer godt med Norwegians flygninger fra Oslo.

Les også: Bjørn Kjos: - Ryanair-piloter står på venteliste for å begynne i Norwegian

- Rio de Janeiro har lenge vært en etterspurt rute som vi har stor tro på. Det er derfor med glede at vi lanserer vår første rute til Brasil. Vi ser frem til å gjøre Sør-Amerika enda mer tilgjengelig for europeiske reisende, og, ikke minst, å tilby brasilianere billige flybilletter til Europa, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos i en melding.

Brasilianske myndigheter ønsker også ruten velkommen.

- Norwegians oppstart i Brasil vil ha stor betydning for turismen i Brasil. Flere rimelige billetter er avgjørende for å øke antall tilreisende, skape nye arbeidsplasser og styrke den brasilianske økonomien, sier Brasils turistminister Vinicius Lummertz i melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag