Norwegian vil fra slutten av februar av tilby sine passasjerer høyhastighets-WiFi på sine europeiske ruter.

Det forteller flyselskapet i en pressemelding på søndag.

Norwegian tilbyr allerede gratis WiFi på sine flyvninger i Europa, men den nye tjenesten vil gjøre det mulig å strømme musikk, filmer og TV-serier på flyreisen.

Mot en pris, vel å merke.

Passasjerene på Europa-flyvningene vil få valget mellom tre WiFi-pakker. En er gratis, og gjør det mulig å surfe på nettet, sende meldinger og e-post.

Den andre gir et høyhastighets-WiFi som gjør det mulig å surfe raskere på nett, og gir også tilgang til alle sosiale medier. Prisen på denne tjenesten blir 5 euro, eller en knapp 50-lapp i norske kroner, i en prøveperiode.

Den tredje pakken koster 12 euro i en prøveperiode, altså nesten 120 kroner, og gir muligheten til å strømme musikk, filmer og TV-serier.

- Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kundeopplevelsen og er stolte over å kunne tilby høyhastighets-WiFi på europeiske ruter. Vi vet hvor viktig det er for våre passasjerer å være på nett og tror dette vil bli godt mottatt. Siden vi lanserte gratis WiFi på våre flyvninger i Europa i 2011, har flere millioner av våre kunder surfet om bord, sier Helga Bollmann Leknes, kommersiell direktør i Norwegian, i pressemeldingen.