NRK knuser TV 2 igjen

TENTE IKKE ALLE SEERNE: Gunhild Dahlberg og hoveddeltagerne, Kevin Skogmo, Harald Fagerhaug og Marte Eilertsen i «Fjellflørt».

TENTE IKKE ALLE SEERNE: Gunhild Dahlberg og hoveddeltagerne, Kevin Skogmo, Harald Fagerhaug og Marte Eilertsen i «Fjellflørt». Foto: Espen Solli

Nytt nederlag for reklamekanalen. Seerne flørter heller med «Anno» på NRK.

07.01.15 08:48

TV2-programmet «Fjellflørt» hadde premiere mandag kveld. Det ble ingen suksess.

Programmet hadde «bare» 307.000 seere.

– «Fjellflørt» levere seertall helt på det jevne. Dette er nok ikke seertall TV 2 er veldig fornøyde eller misfornøyde med, det er godkjent, sier TV-ekspert Per Christian Strand Teslo i mediebyrået Carat til Nettavisen.

Første halvdelen av programmet gikk i direkte konkurranse med «Anno» på NRK, og mange prioriterte å få med seg NRK-serien som til sammenligning dro 775.000 seere.

Tror ikke på bedring

Teslo forteller at «Fjellflørt» løfter seg når «Anno» er ferdig og ligger da på 350 til 400.000 seere.

– Dette er svært positivt og viser at mange har interesse for programmet. Det skal bli spennende å følge fortsettelsen, men det kan vise seg vanskelig å øke seertallene betraktelig når «Anno» gjør det såpass sterkt. Andre halvdelen viser at programmet har potensial, men konkurransen er tøff, og blir enda hardere når TVNorge kommer på med sine konsepter, sier TV-eksperten.

IKKE IMPONERT: TV-ekspert Per Christian Strand Teslo i Carat mener seertalene til «Fjellflørt» er på det «jevne». Foto: Tommy H. S. Brakstad

Ifølge TV 2 skal programmet spleise turglade mennesker, og det er i alt laget tolv programmer i serien.

Vinner TV-krigen

Selv om NRK trekker flere seere med «Anno» er halvparten over 60 år.

Ekspertene spår at NRK vinner TV-krigen denne vinteren, og «Kampen om tungtvannet» har fått mye av æren for forspranget.


Hva velger du å se på TV? Si din mening i kommentarfeltet!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.