NA24.no

Foto: ROBERT GALBRAITH (Reuters)

Nærmer seg Norge

Sist oppdatert:
Fire millioner nye iPhones solgt første helga på verdensbasis.

- Men prisen i Norge er ikke gjort kjent enda, sier pressekontakt Andreas Rødland.

Fredag 28. oktober slipper Apple sin iPhone 4S i Norge. Den inneholder flere oppgraderinger fra forgjengeren, iPhone 4. Blant annet er kamerafunksjonen forbedret. For mens iPhone 4 har 5 mexapixler (MP) og et videokamera med 720p HD-oppløsning, har iPhone 4S 8 MP og videokamera med 1080p HD-oppløsning.

Dobbelt så mye lagringskapasitet
Man kan også velge å kjøpe den nye telefonen med 64 GB lagringskapasitet, i tillegg til 32 og 16. Det er dobbelt så mye som forgjengeren, som hadde et maksimum på 32 GB.

Du kan også styre den nye iPhonen med stemmen. Funksjonen «Siri» gjør for eksempel mulig å sende meldinger uten å taste med fingrene.

iPhone 4S ble sluppet 14. oktober på det amerikanske markedet, samt i Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Japan og Storbritannia . Og allerede etter én helg, har telefonen rukket å havne i klypene til fire millioner nye eiere.

- Fantastisk start
- iPhone 4S har hatt en fantastisk start. Den har solgt mer enn dobbelt så mye som iPhone 4 gjorde på sine tre første dager på markedet, sier visepresident i Apple, Phillip Schiller, i en pressemelding.

28. oktober slippes telefonen i Norge og 21 andre land, inkludert Sverige og Danmark. Innen utgangen av året skal den være tilgjengelig i mer enn 70 land til.

Akkurat som iPhone 4, er den tilgjengelig med svart eller hvit farge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere