NA24.no

Nutri Pharma i pluss

Farmasiselskapet opplever vekst i Russland, men at produktene deres tar fortsatt ikke helt av.

De konsoliderte driftsinntektene til farmasiselskapet endte på 26,7 millioner kroner, en oppgang fra 19 millioner kroner i samme kvartal i fjor.

NA24 – din næringslivsavis

Mellommåltidet Nutrilett fortsetter å gi Nutri Pharma stabile inntekter i Norge, og står for totalt 3,2 millioner kroner av det totale overskuddet. Det er datterselskapet MIG i Russland som innbringer mest inntekter.

Etter driftskostnader endte driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) på 1,9 millioner kroner, opp 0,7 millioner fra samme kvartal i fjor. Resultatet før skatt er dermed på plussiden med 0,65 millioner kroner dette kvartalet der de andre kvartal i 2007 endte 0,83 millioner kroner i minus.

Det ordinære driftsresultatet havnet på 0,75 millioner kroner i årets andre kvartal mot et driftsunderskudd på 1,1 millioner kroner i tilsvarende kvartal i fjor.

Ledelsen i Nutri Pharma venter fortsatt vekst for produktet MIG i Russland, der nettlanseringen MIG X er deres siste skrik i det russiske markedet. Videre opplyser de om en nysignert distribusjonsavtale med Delpharmea Nutraceuticals for å entre det sentral- og østeuropeiske markedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere