NA24.no

Ny banksjef i Storebrand

Sist oppdatert:
Storebrand-sjef Idar Kreuzter har ansatt Klaus-Anders Nysteen fra Posten Norge som ny toppsjef i Storebrand Bank.

Klaus-Anders Nysteen er ny administrerende direktør i Storebrand Bank. Han blir ansvarlig for konsernets bankvirksomhet og inngår i Storebrands konsernledelse.

Nysteen har tidligere vært finansdirektør i Hydro Seafood Norge samt finansdirektør og viseadministrerende direktør i Hydro Seafood GSP Ltd. i Skottland. Han har deretter vært konstituert som konsernsjef i Posten Norge AS og kommer nå fra stillingen som konserndirektør og finansdirektør samme sted.

- Jeg er svært tilfreds med at Klaus-Anders Nysteen har takket ja til å påta seg oppgaven med å videreføre Storebrand Banks vekst og utvikling. Jeg ser frem til å få Nysteen med på laget, sier konsernsjef Idar Kreutzer i en kommentar.

Per Kumle gikk av tidligere i år, og har startet som konsulent.

Frem til Nysteen tiltrer i Storebrand Bank ASA 1. september 2006 er bankens viseadministrerende direktør, Nina Juel Arstal, konstituert i stillingen som administrerende direktør for banken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere