Gå til sidens hovedinnhold

Ny betalingstjeneste lanseres

Nå får e-handelen bedre vilkår.

Å handle på faktura har blitt den mest populære betalingsmåten når man handler på internet. Med den nye betalingstjenesten PayPort får kunden som handler i en webshop opptil 60 dagers nedbetalingstid – helt rentefritt.

Fordelen med å handle på faktura er at man får se varen før man betaler, og at det kjennes sikrere enn å oppgi sitt kredittkortnummer på nettet. Når kunden har gjennomført sitt kjøp og mottatt leveransen, kan kunden velge og enten betale hele fakturabeløpet eller å dele opp betalingen. Gjennom å tilby sine kunder å handle på faktura med en nedbetalingstid på opptil 60 dager kan e-handleren øke sin omsetning og samtidig forbedre likviditeten – uten økt kredittrisiko.

-Styrken med denne tjenesten er fordelene som den gir til både sluttkunden og e-handleren. Alle er vinnere; sluttkunden får mulighet til å se varen før denne betales og kan dessuten velge å betale denne ved et senere tilfelle. E-handleren har mulighet til å øke sin omsetning og kan dessuten tilby den lengste nedbetalingstiden på markedet – uten økt kredittrisiko sier Cecilia Bunnenberg, ansvarlig for PayPort i Norden og Tyskland

Betalingstjenesten PayPort lanseres nå i Norden og Tyskland. PayPorts ambisjon er å bli markedsledende i Norden og en av de fem største i Tyskland.

Reklame

Lansert i dag: Dette er det eneste stedet du får tak i Ultraboost 21

Kommentarer til denne saken