NA24.no

Ny corporatesjef i Fondsfinans

Erik Must og Fondsfinans satser i et urolig marked, og henter inn Per Christian Goller som partner og ny sjef for corporate finance.

Goller (45) har lang erfaring fra lederstillinger i industri og finans, blant annet fra TINE, Opera Software og fra M&A rådgivningsselskapet Berg Goller & Co.

- Den bærende kraften i Fondsfinans er langsiktig verdiskapning for våre kunder. Vi er solide, og har vært her i 60 år. I dagens urolige marked er langsiktigheten og soliditeten en forsikring for våre kunder. Det er også et glimrende utgangspunkt for å tiltrekke nye, gode kunder som ser at vi ikke tenker kortsiktig med deres verdier, skriver Goller i en melding.

- Vi er svært fornøyd med å få Per Christian Goller med på laget. Han vil være sentral i å styrke vår posisjon innenfor corporate markedet, skriver adm. dir Nils Erling Ødegaardi Fondsfinans.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere