Ny direktør forlater 1881

Foto: (Scanpix)

Uenigheter med eierne og styreleder Ditlef de Vibe får Bernhard Steen til å trekke seg.

15.11.10 21:26

Styreleder Johan Ditlef de Vibe må nok en gang konstantere at en direktør trekker seg fra 1881. De Vibe er Christen Sveaas' investeringsselskap Kistefos representant i styret.

Denne gangen er det direktør for Digitale Medier, Bernhard A. Steen, som trekker seg.

- Det er jo slik at administrasjonen ikke kan velge sine eiere, mens eierne kan velge sin administrasjon. Da er det like greit at jeg trekker meg, sier Steen til NA24/Propaganda24, og legger til at han og eierne er uenige om hvordan selskapet skal ledes videre.

- Tøffe tak
Steen sier at det har vært tøffe tak i 1881 det siste året, men at han nå forlater et selskap som vil tjene gode penger til neste år.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha vært i 1881, og er veldig fornøyd med å slutte på dette tidspunktet, sier Steen til NA24/Propaganda24.

Hva han skal gjøre fremover er ennå ikke helt klartlagt. Steen opplyser imidlertid at han allerede har fått to spesifikke jobbtilbud. I tillegg til dette ser han på noen mulige konsulentoppdrag og muligheten til å starte nye ting.

Ikke første ut døren
Det siste året har en rekke personer i toppen av 1881 trukket seg fra selskapet. Totalt er det nå ni personer i ledelsen som har trukket seg. Den mest profilerte av disse er Stig Eide Sivertsen, som trakk seg som konsernsjef ved starten av året.

Også Sivertsen viste til at det var uenighet med styret, som fikk ham til å trekke seg.

- Det er litt for stor uenighet mellom styreformannen og meg til at vi kan fortsette videre. Da har vi bestemt oss for å gå hver vår vei. Det er ikke noe mer enn det, sa Sivertsen til NA24 da han trakk seg i januar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.