NA24.no

Ny direktør i Hydro

Sist oppdatert:
Overtar metalldivisjonen.

Kjetil Ebbesberg er ansatt som konserndirektør i Norsk Hydro med ansvar for det nye forretningsområdet Metallmarked, som omfatter metallsalg, resirkulering, omsmelting og trading.

Følg markedet tettest på NA24 iMarkedet

Ebbesberg (37) kommer fra stillingen som økonomi- og finansdirektør i Coop NKL. Han har tidligere arbeidet 11 år i Hydro fra 1996-2007, og har innehatt en rekke lederstillinger innenfor økonomi og forretningsvirksomhet, inkludert økonomiansvarlig i Metallprodukter, leder for forretningsenheten Foundry Alloys og har også internasjonal erfaring fra Ekstruderte Produkter og Byggsystemer, opplyser Norsk Hydro.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Etter reorganiseringen av Hydro, som gjelder fra og med 30. mars og som tar sikte på å sikre sterkere fokus på drift og marked, vil Hydro bestå av seks forretningsområder: Energi, Primærmetall, Metallmarked, Valsede Produkter, Ekstruderte Produkter og Prosjekter.

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Ebbesberg er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. I hans nye stilling vil han være medlem av Hydros konsernledelse og rapportere til Svein Richard Brandtzæg, som tiltrer som konsernsjef i Hydro 30. mars.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere