NA24.no

Ny direktør til Edda

Edda Media har ansatt ny direktør for B2B.

Peter Tonstad kommer fra stillingen som direktør for forretningsutvikling i Dagens Næringsliv Nye Medier AS.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

B2B området i Edda Media omfatter i dag Opoint AS, Newsdesk AB og eierandelen i Innholdsutvikling AS.

Skal utvikle Eddas portefølje
Administrerende direktør i Edda Media AS, Jan M. Moberg, skriver i en pressemelding at han er meget fornøyd med ansettelsen av Peter Tonstad.

- Peter Tonstad er en erfaren ressursperson innenfor B2B segmentet. I tillegg til å videreutvikle vår egen portefølje, vil Edda Media gjennom denne ansettelsen bli en viktig bidragsyter til utviklingen av B2B området i hele Mecom Group.

Peter Tonstad har vært sentral i oppbyggingen av Dagens Næringslivs internettjenester. Før han begynte i DN Nye Medier jobbet Tonstad med elektroniske B2B løsninger i Thomson Financial og ReutersNorge AS.

Åpner for eksterne partnere
- Jeg ser frem til å ha ansvaret for videreutvikling av B2B posisjonen til Edda Media, både medutgangspunkt i eksisterende portefølje og gjennom nye initiativer. Innholdet til Edda Media, deulike merkevarene og den ukentlige dekningen på ca. 1 million mennesker er et veldig godtgrunnlag for leveranse av B2B tjenester. Nye initiativer vil gjennomføres av Edda alene og i samarbeid med relevante partnere uttaler Peter Tonstad i en kommentar.

Peter Tonstad vil tiltre sin stilling hos Edda Media i løpet av høsten 2007.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere