NA24.no

Ny First House-ansatt

Erlend Engh Brekke skal lede Brusselkontoret til First House.
Erlend Engh Brekke skal lede Brusselkontoret til First House. Foto: First House
Selskapet ser mot Brussel.

Erlend Engh Brekke skal lede etableringen av First House sin virksomhet i Brussel.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

- Vi er svært godt fornøyd med ansettelsen av Erlend Engh Brekke. Han vil bistå våre kunder med å forstå og overvåke initiativ og regelverk i forkant av EUs og ESAs beslutningsprosesser. En annen viktig oppgave vil være å hjelpe våre kunder til å forstå praktiske, økonomiske og juridiske følger av konkrete EU-/EØS-beslutninger. Vi bistår også våre kunder med å få gjennomslag og innflytelse i viktige prosesser, og Brekke vil med sin erfaring være sentral i denne rådgivningen og utviklingen av vår virksomhet i Brussel, sier administrerende direktør Per Høiby i en pressemelding mandag.

Les også : Toppbyrå soper inn Ap-topper

- Jeg gleder meg til å ta fatt på denne oppgaven. Det er så mye vi kan hjelpe norske aktører med i møtet med EU byråkratiet her i Brussel, og behovet for hjelp og kunnskap er stort. Dette gjelder næringsliv, kommuner, offentlig forvaltning og organisasjonslivet, herunder LO og NHO og alle andre arbeidsgiver og arbeidstakerorganisasjoner. First House har et fantastisk team av rådgiver, ambisjoner og spennende planer som jeg ønsker å bidra til å realisere, sier Brekke i meldingen.

Brekke starter i First House allerede 16. april.

Brekke kommer fra stillingen som daglig leder for Brusselkontoret SA. Han har studert statsvitenskap ved NTNU og Universitetet i Oslo. Han har også studert europastudier ved Sciences Po i Paris og arbeidet ved den norske EU-delegasjonen i Brussel. Erlend har også presseerfaring fra blant annet Tønsbergs Blad og Morgenbladet.

Tidligere har gründer, styreleder og største aksjonær i Brusselkontoret – Paal Frisvold kommet med opplysninger til NA24 Propaganda angående First House sin satsning.

- Etter et mislykket overtakelsesforsøk av Norges største kommunikasjonsbyrå i Brussel, gir Ap-dominerte First House opp EU-drømmen, hevdet han.

Les også: - Jeg sa nei til First House

– First House ønsket å ta over Brusselkontoret ved å tilby meg partnerskap i fjor, noe jeg takket nei til, etter at vi ikke kom fram til enighet, sa Frisvold til NA24 Propaganda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere