NA24.no

Ny Fredly-kule i Sverige

Sist oppdatert:
Den norske milliardæren Arne Fredly dro titalls millioner på ny handel i Ericsson.

Det er det svenske nettstedet Realtid som skriver at den Monaco-baserte investoren Arne Fredly igjen gikk inn i den svenske folkeaksjen Ericsson.

NA24 - din næringslivsavis

Han skal angivelig ifølge nettstedet ha tjent mange millioner kroner på en kursoppgang på hele 25 prosent etter supertall i første kvartal.

Hadde jeg rett?
Investoren hadde gjort en intervjuavtale med det svenske nettstedet, men det skulle ikke publiseres før tallene var presentert fra Ericsson. Kursen gikk i taket, og investoren tjente denne gang på oppturen, etter å igjen ha gått inn.

- Hadde jeg ikke rett, sier Fredly retorisk til Realtid.

Fredly har hele tiden hevdet at han har fulgt denne aksjen tett, og handlet mange ganger.

PFU
Fredly har klaget avisen Dagens Næringsliv inn for Pressen Faglige Utvalg (PFU) for en rekke kritiske artikler om at hans angivelige «superlykke» i en tilsvarende posisjon i fjor.

Investoren gikk short i aksjen, som betyr at man kan tjene penger på nedgang i aksjen da den falt som en stein etter et resultatvarsel. Fredly skal angivelig ha tjent 113 millioner kroner på handelen.

Fredly er en aktiv investor og har denne gangen tjent millioner på at aksjen gikk motsatt av sist han tjente penger på Ericsson .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere