NA24.no

Ny gullkantet suksess for Stig A. Rognstad

Sist oppdatert:
Stig A. Rognstad har laget ny pengemaskin.

Stig A. Rognstad (51) bygget opp og solgte meglerhuset Norse Securities for 150 millioner i 2006. To år senere startet han på nytt. Nå er meglerbutikken en liten pengemaskin, skriver Finanasavisen.

– Vi har jobbet jevnt og trutt med aksjer de første årene før vi økte på med fondssalg. Nå har vi utvidet til et bredere produktspekter med derivatprodukter og eiendomsprosjekter samtidig som vi har hatt et godt aksjemarked. På ett tidspunkt får man kritisk masse, sier Stig Rognstad til Finansavisen.

Det har gitt resultater for selskapet, som de foregående årene omsatte drøyt 15 millioner kroner og gikk så vidt i pluss. I fjor omsatte de 51,8 millioner og tjente 13,6 millioner før skatt. Dermed har også Rognstads andre Norse-satsing begynt å svinge. Den første solgte han til Glitnir i 2006 for 150 millioner.

Rognstad eier selv over 90 prosent av Norse Securities. Resten eies av enkelte nåværende og tidligere ansatte, styreleder og eksterne eiere.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere