NA24.no

Ny jobb til landets eldste finansblogger

Trym Riksen DNB
Trym Riksen DNB Foto: Stig Fiksdal / DNB
Trym Riksen slutter som investeringsdirektør i DnB.

Etter flere år slutter Trym Riksen, investeringsdirektør i DnB Private Banking, i jobben. Årsaken er at han skal over i en ny jobb.

- Etter seks fantastiske år som investeringsdirektør i DnB Private Banking og sjefstrateg i det nye DnB Wealth Management-området, går jeg til Formuesforvaltning for å bli leder av deres strategiske og taktiske aktivaallokering, sier Riksen til Nettavisen NA24.

Til landets største
Det betyr at han skal ta seg av kundens porteføljesammensetning på lang og kortere sikt.

Formuesforvaltning er Norges største privateide rådgivnings- og forvaltningsselskap.

- Formuesforvaltning har en høy stjerne blant kunder og folk i bransjen for formuesforvaltning og investeringsrådgivning. Derfor føltes det smigrende å få denne muligheten, sier Riksen.

Fast blogger
Trym Riksen som i flere år har blogget på NA24, skal fortsette bloggingen når han går over i den nye stillingen.

- Formuesforvaltning er et selskap som utelukkende driver med helhetlig formuesforvaltning og investeringsrådgivning. Formuesforvaltning er langsiktige, praktiserer god rådgivningsskikk og ledes på grunnlag av en visjon og verdier som jeg deler. Å få muligheten til å sette spor i og utvikle denne delen av finansbransjen sammen med alle de kompetente medarbeiderne i Formuesforvaltning, er veldig motiverende, sier Riksen.

Her kan du lese Riksens tidligere blogginlegg, som faktisk er landets eldste finansblogg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere