NA24.no

Ny konserndirektør i Statkraft

Jens Bjørn Staff ( Innfelt)(44) blir ny konserndirektør og CFO i Statkraft. Mens Christian Rynning-Tønnesen er konsernsjef.
Jens Bjørn Staff ( Innfelt)(44) blir ny konserndirektør og CFO i Statkraft. Mens Christian Rynning-Tønnesen er konsernsjef. Foto: Statkraft/Statoil /Montasje
Jens Bjørn Staff ny CFO i Statkraft

Jens Bjørn Staff (44) blir ny konserndirektør og CFO i Statkraft. Staff kommer fra stillingen som Head of Finance & Control for Europa & Asia i Development & Production International i Statoil ASA ,melder Statkraft i en melding.

-Vi er svært fornøyd med å få Jens Bjørn Staff som ny CFO. Han har lang og omfattende erfaring innen økonomi og ledelse. Gjennom sentrale posisjoner har han opparbeidet betydelig kommersiell erfaring både nasjonalt og internasjonalt. Vi ser frem til at Staff skal lede dette viktige området i Statkraft, sier konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen.

-Statkraft er et av landets viktigste og mest spennende selskaper med sin satsing på miljøvennlig energi både i Norge og internasjonalt. Her er det store vekstmuligheter og jeg ser frem til å arbeide med disse utfordringene, sier Jens Bjørn Staff.

Staff har siden 2005 hatt flere lederposisjoner i ulike enheter i Statoil, som finansdirektør (CFO) i Statoil Norge AS og Statoil Detaljhandel AS og Vice President Finance & Control (CFO) in Energy & Retail Europe i Statoil ASA. Han har tidligere vært økonomidirektør i Posten Norge AS,står det i meldingen.

Han har en MBA fra Norges Handelshøyskole, BA fra Handelshøyskolen BI, samt mellomfag sosialøkonomi ved UiO.

Jens Bjørn Staff tiltrer stillingen etter nærmere avtale.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere