NA24.no

Ny leder i ANFO

Foto: ANFO
Sist oppdatert:
Drange tar over etter Wenche Jacobsen.

- Etter fire år som ansvarlig for ANFO sin seminarvirksomhet tar nå Jan Morten Drange over som administrerende direktør i ANFO. Tidligere direktør Wenche Jacobsen overlater roret til Drange og blir selv seminaransvarlig i foreningen,sier Anders Røed, styreleder i ANFO som forteller dette i en melding.

- Rollebyttet er helt udramatisk og er initiert av avtroppende administrerende direktør Wenche Jacobsen. Både Drange og Jacobsen ønsket nye utfordringer. Vi er derfor svært glade for å løse dette på en såpass elegant måte. Vi bevarer nødvendig kompetanse og tilfører samtidig ny kraft i det viktige arbeidet for norske annonsører. Jan Morten Drange har lykkes godt med å utvikle og markedstilpasse vårt kurstilbud. Hans kommersielle kraft er også noe vi ønsker å dra nytte av på andre områder i ANFO sier Drage i meldingen.

- Mitt og ANFOs mål er å fortsatt være en solid kompetanseaktør, bli enda mer synlig og proaktiv på viktige annonsørsaker og ikke minst sørge for at foreningen vokser i antall medlemmer. ANFO er en viktig organisasjon. som med en stemme representerer alle annonsører. Et medlemskap i ANFO bør være naturlig for enhver annonsør sier den nytilsatte administrerende direktøren i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere