*Nettavisen* Økonomi.

Ny NAF-sjef

Stig Skjøstad er NAFs nye administrerende direktør Foto: NAF

Stig Skjøstad er NAFs nye administrerende direktør.

Stig Skjøstad startet i stillingen 1. juli og er svært motivert for å lede Nordens største forbrukerorganisasjon.

- Min motivasjon er å lede en medlemsorganisasjon som saklig utfordrer samfunnet til å utvikle seg innenfor trafikksikkerhet og samferdsel, sier Skjøstad i en melding.

Skjøstad kommer fra jobben som organisasjonsdirektør i Logica Norge AS. Han har flere års yrkesbakgrunn fra Forsvaret og det private næringsliv. De siste årene har han arbeidet som organisasjonsdirektør, HR-direktør og administrerende direktør i ulike firmaer innen telecom, IT og bilbransje. I tillegg til utdanning fra Krigsskolen har Skjøstad en Mastergrad i relasjonsmarkedsføring og studier i økonomi, engelsk og personalledelse.

Med nær 530 000 medlemmer kan NAF gjøre en forskjell i samfunnet.

- Kvaliteten på infrastruktur i dag og i morgen er basis for verdiskapningen og NAF skal ha en sentral rolle i å få samferdsel på dagsordenen. Samtidig er det viktig at NAF fortsatt har en objektiv og holdningsskapende posisjon når det gjelder trafikksikkerhet, mener NAFs nye administrerende direktør.

NAF opplever jevn og god medlemsvekst og denne trenden ønsker NAFs nye toppleder å videreføre.

- Vi må tilby relevante og gode medlemsfordeler slik at vi ivaretar vår forbrukerrolle og kan jobbe for at Norge blir et tryggere og bedre land å være trafikant i, avslutter Skjøstad i meldingen.

Stig Skjøstad overtar etter Jan Johansen som ledet NAF i nær ni år.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.