*Nettavisen* Økonomi.

Ny Norwegian-satsing i Bergen

Fra april kan du fly til Berlin, Hamburg og Manchester med Norwegian fra Bergen.

28.02.06 13:51

I en pressemelding skriver Norwegian at de eksisterende utenlandsrutene fra Bergen har fått svært god respons, og at Bergen er et av lavprisselskapets satsingsområder.

- Vi skal fly bergensere og vestlendinger ut til flott storbyer i Europa, og ikke minst skal vi fly utenlandske turister inn til Bergen, sier sjef for rutetilbud og inntektsstyring, Daniel Skjeldam i Norwegian i pressemeldingen.

Fra 6. april skal rutene Bergen - Berlin og Bergen - Hamburg flys tre ganger i uken, mens det blir to ukentlige avganger mellom Bergen og Manchester.

Norwegian tilbyr nå totalt 67 ruter til 46 destinasjoner - ti ruter innenlands og 57 utenlands, skriver selskapet i pressemeldingen.

Billetene i salg
Prisene til de nye destinasjonene starter på 196 kroner så her kan du sikre deg en skikkelig godbit.

- Billettene skal være i salg fra i formiddag og da er det «først til mølla» prinsippet som gjelder. Om du ikke klarer å sikre deg en så billig billett, så er det billig å reise til Manchester eller Berlin for under 1000-lappen, sier informasjonsdirektør Anne Grete Ellingsen til iBergen.no.

Ellingsen peker også på de store verdiene og mange muligheter for turistnæringen å drive markedsføring ved hjelp av de nye rutene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag