NA24.no

Foto: NRK

Ny NRK-sjef

Sist oppdatert:
Blir utviklingssjef for nye medier.

Kai Aage Pedersen, 43, er tilsatt som Utviklingssjef nye medier i Distriktsdivisjonen i NRK. Han starter i stillingen 1. mai, melder NRK.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Det er utrolig spennende tider. NRK satser målrettet på å bli blant de aller beste og største i landet på nett, og vi i distriktsdivisjonen skal levere gode bidrag til dette, sier Pedersen i pressemeldingen.

Han skal ha kontor ved distriktsdivisjonen sitt hovedsete på Tyholt i Trondheim og ved distriktskontoret til NRK Sogn og Fjordane i Førde. I tillegg blir det en viktig oppgave å holde kontakt med NRK sitt utviklingsmiljø på Marienlyst. Pedersen skal også bidra i strategiprosessen for nye medier som nå pågår i det omorganiserte NRK.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Pedersen er i dag distriktsredaktør i NRK Sogn og Fjordane og han blir Utviklingssjef nye medier i to år. Redaksjonssjef Rolf Sanne-Gundersen tar over jobben som distriktsredaktør i NRK Sogn og Fjordane i perioden.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere