NA24.no

Ny partner i MK Bergen

Kristian B. Jørgensen er ansatt som ny partner i MK Bergen.

Kristian B. Jørgensen går inn som partner og strategisk rådgiver i kommunikasjonshuset MK Bergen.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Jørgensen har lang erfaring både fra byrå og kundesiden, og har betydelig kunnskap om servicevirksomheter med utstrakt kundekontakt. Det siste året har han ledet sitt eget selskap innen strategiutvikling og merkevarebygging. Tidligere har han vært adm.dir for de Historiske Hotell, markedsdirektør i Festspillene i Bergen og markedssjef i Kulturby Bergen 2000.

- MK Bergen har opparbeidet et sterkt fagmiljø innen merkevarebygging og kommunikasjon. Selskapet har tatt en posisjon som et naturlig alternativ til Oslobyråene, og viser at man trenger ikke ha hovedkontor i hovedstaden for å lage god kommunikasjon. Jeg gleder meg til å være med på å forsterke denne utviklingen, sier Kristian B. Jørgensen.

- Vi samarbeider med mange av landets mest spennende kunder. Derfor trenger vi kapasiteter med nasjonal erfaring. Kristian er en kunnskapsrik og erfaren person med stort nasjonalt og internasjonalt nettverk. Dessuten har flere av våre oppdragsgivere mange salgsledd/forhandlere og Kristian har betydelig kunnskap også innen dette. Vi er stolte av å ha fått han med på laget, sier administrerende direktør Svein Roger Selle.

Jørgensen har bakgrunn som markedsdirektør i Festspillene i Bergen, administrerende direktør for De Historiske - hotell og spisesteder, senior prosjektleder for Unicef i Norden og markedssjef i Kulturby Bergen 2000. I tillegg har han vært byråleder for NORTRA produksjon (inhousebyrå for Norges Turistråd) og delgrunder av Reklameservice, nå Norpost As.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere