NA24.no

Foto: Burson-Marsteller

Ny rådgiver i Burson-Marsteller.

Fra Agendum til Burson-Marsteller

Vivill Vinsrygg er ansatt som rådgiver i Burson-Marsteller. Vinsrygg kommer fra Agendum og starter i sitt nye kommunikasjonsbyrå 1. april samtidig med kollega Line Torvik.

Vivill Vinsrygg er utdannet statsviter og har erfaring fra offentlig forvaltning og internasjonalt arbeid. Hun jobber med politisk analyse og kommunikasjonsstrategier. I tillegg arbeider hun med kvalitativ og kvantitativ analyse.

- Vinsrygg har en kompetanse som vi vil ha stor nytte av i arbeidet vi gjør overfor våre kunder innenfor områdene myndighetskontakt og samfunnskommunikasjon, sier Sigurd Grytten, administrerende direktør i Burson-Marsteller.

- Jeg kjenner Burson-Marsteller som et kunnskapsrikt byrå med mange dyktige medarbeidere og spennende oppdragsgivere. Jeg anser byrået som å være blant Norges ledende på kommunikasjon og ser frem til å bli en del av fagmiljøet. Og så synes jeg det er spennende å skulle være en del av en internasjonal virksomhet, sier Vivill Vinsrygg.

- Vivill har en bakgrunn som vi vet at mange av våre oppdragsgivere etterspør. I tillegg har hun stor kapasitet og et sjeldent potensial som kommunikasjonsrådgiver. Vi er stolte over at hun har valgt å begynne i Burson-Marsteller og gleder oss til å få henne som kollega, sier Beate Nossum, leder for Burson Marstellers samfunnsavdeling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere