NA24.no

Ny redaktør for østkantavisene

Henrik B. Meidell er ansatt som ny redaktør øst i Lokalavisene Oslo.

Henrik B. Meidell (39) er ansatt som ny redaktør øst i Lokalavisene Oslo, med det daglige ansvaret for Nordstrands Blad, Lokalavisen Groruddalen, Østkant-avisa og tilhørende nettsteder.

- Jeg gleder meg som en fireåring i advenstiden til å begynne i denne jobben. Etter å ha gått de beste skoler i flere Oslo-redaksjoner, blir det spennende å se om jeg faktisk kan tilføre det jeg tror jeg kan til et viktig journalistisk miljø i hovedstaden, sier Meidell til NA24.

Meidell har en bred mediebakgrunn som journalist og leder, blant annet fra NA24, TV 2, Dagbladet, Aftenposten og nå sist VG.

- Vi er meget godt fornøyd med ansettelsen av Meidell, sier ansvarlig redaktør Tore Bollingmo i Lokalavisene Oslo.

- Han fikk jobben i konkurranse med andre meget sterke søkere, og vi er trygge på at Meidell vil bety en styrke for oss. Lokalavisene Oslo har nummer en-posisjon med 200.000 lesere i det lokale mediemarkedet på print (Forbruker & Media 2011/1), og har ambisjoner om videre vekst på nett med dittOslo.no som sitt hovednettsted.

Meidell starter i jobben 31. august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere