NA24.no

Ny rekord for Nettavisen

Sist oppdatert:
I en uke med en fridag og godt vær over store deler av landet ble det ny rekord for Nettavisen sist uke.

Tradisjonelt sett er mai en periode med ganske lav trafikk, med tanke på mange fridager og mye tid brukt ute i varmt vårvær. For Nettavisen har denne maimåneden betydd rekordtrafikk.

- Vi oppnådde 918 984 unike brukere sist uke, sier nyhetsredaktør Geir Selvik, og det var i en uke som manglet de veldig store nyhetene før helgen kom. I tillegg inneholdt uken en fridag og langhelg for mange.

Mange sterke uker
I løpet av mai måned har Nettavisen alene opplevd fire av sine ti sterkeste uker noen sinne, og Selvik er klar på hvorfor utviklingen har vært slik den har vært:

- Det sterke fokuset på Nettavisens kjerneområder: harde nyheter, økonomisatsingen gjennom NA24 og våre eksklusive levende bilder fra fotballkampene er selvfølgelig med på å heve vårt totalprodukt, sier han.

47,5 prosents vekst
Sammenlignet med samme uke i fjor har Nettavisen opplevd en vekst på utrolige 47,5 prosent.

- Noen svingninger fra uke til uke opplever man som et nyhetsmedium slik vi er, men i snitt har veksten for Nettavisen vært på nærmere 36 prosent på ukentlig trafikk.

Rekord også for NA24
Nysatsingen NA24 opplevde også rekord i uken som gikk med 386 661 unike brukere.

- NA24 har styrket det totale redaksjonelle produktet som tilbys gjennom Nettavisen. Det er ingen andre redaksjoner i Norge som dekker kjerneøkonomistoff så godt som NA24, sier Selvik.

Flere nyheter
I løpet av sommeren og høsten vil det også komme flere nye ting på Nettavisen skal man tro Selvik:

- Nettavisen er ti år i år og er Norges eldste avis som publiserte nyheter utelukkende på nett. Vi markerer dette på mange måter, så det er bare å følge med.

Nettavisen er en del av TV 2s totale tilbud på nett som består av tv2.no, side2.no, nettavisen.no og fxt.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere