NA24.no

Ny rekord for Thomas Giertsen

SUKSESS: Thomas Giertsen i «Helt perfekt».
SUKSESS: Thomas Giertsen i «Helt perfekt». Foto: TVNorge
Sist oppdatert:
Helt perfekte seertall for TVNorge

TVNorge rullet ut den røde løperen søndag. Det ble en historisk god festkveld.

«Helt perfekt» knuser sin gamle seerrekord på 295.000. Situasjonskomedien om stand-up-komikeren Thomas Giertsens liv hadde 397.000 seere.

- TVNorge har en vanvittig god søndag, og det viser seg i at man har høyere andel enn TV 2 fra 20.00 og utover kvelden, sier Per Christian Strand Teslo, TV-ekspert i mediebyrået Carat, til Nettavisen.

Teslo forteller at søndagen viser seg å være svært god for kanalen, med gode seertall på «71 grader nord kjendis», «Neste Sommer» og «Helt perfekt».

Thomas Giertsen er takknemlig for TVNorge har satset på serien hans.

- Jeg håper jo det betyr at folk liker humoren, og at det er noe gjenkjennelig i det vi lager. Det er også en fordel for oss at vi har fått jobbe langsiktig, jeg mener denne sesongen er vår beste så langt. I tillegg kan det se ut som søndag er en bra humordag. Vi tar dette som en veldig hyggelig tilbakemelding fra publikum, og vil gjerne benytte anledningen til å takke TVNorge for at de har våget å satse på denne serien over lang tid, skriver han i en tekstmelding til Nettavisen.

Ekstremt gode tall

Premièren på «Neste sommer» hadde 535.000 seere. 

Humorserien om hyttelivets idyll og komplikasjoner er en av storsatsingene for kanalen denne våren.

- Dette er ekstremt gode tall for TVNorge. Programmet får virkelig en knallstart, og skilter med mange kjente fjes som folk har et forhold til, fortsetter Teslo i Carat. 

Jubler

Hos TVNorge står jubelen i taket.

VET HVA FOLK VIL SE: Per Christian Strand Teslo i Carat.

- «Neste sommer» var et av programmene det var knyttet aller mest spenning til foran vårens premierer. Seertallene er langt over det vi hadde drømt om, sier Sverre Nordbø, programsjef i TVNorge og SBS Discovery, til Nettavisen.

Han forteller at kanalen siden 2010 har hatt et mål om å bli best på humor. Den langsiktige satsningen gir nå resultater.

- «Helt perfekt» har vært en av hjørnesteinene i vår humorsatsing. I sin fjerde sesong slår serien ut i full blomst. Det er utrolig gøy, og vi er utrolig glade på Thomas’ vegne, fortsetter Nordbø.

«71 grader nord kjendis» hadde søndag 409.000.


Hva synes du om TVNorge-søndagen? Si din mening i kommentarfeltet!

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere