*Nettavisen* Økonomi.

Ny rekord for TTS

Aldri tidligere har ordrereserven og ordreinngangen vært høyere.

14.05.07 09:29

TTS Marine opplever gode tider innen skipsutstyrs- og offshoremarkedet.

NA24 - din næringslivsavis

Før skatt satt selskapet der Bjarne Skeie er storaksjonær på igjen med et resultat på 27,4 millioner kroner. Det er en solid oppgang fra 18,8 millioner kroner i samme kvartal året før. Driftsinntektene økte til 30,9 millioner kroner fra 22 millioner kroner i første kvartal året før.

NA24 BERGEN: TTS håver inn

Resultatet kommer fra driftsinntekter på 508,2 millioner kroner, også det en solid forbedring sammenlignet med tilsvarende periode i fjor, da TTS hadde driftsinntekter på 386,9 millioner kroner.

For tolvte kvartal på rad satte TTS en ny rekord i ordrereserve. Ved utgangen av kvartalet var ordrereserven på 2.549 millioner kroner etter at ordreinngangen var på rekordsterke 986 millioner kroner.

TTS Marine forventer en vekst på topplinjen på 20-25 prosent i 2007 samtidig som driftsmarginen også vil styrke seg i samme periode.

- Markedene for skipsutstyr og offshore utstyr forventes å forbli sterkt de kommende 2-3 år, men med noe sterkere konkurranse i skipsutstyrsmarkedet enn i offshore markedet, skriver TTS Marine i sin resultatpresentasjon.

Nylig kjøpte TTS Kristiansand-selskapet Sense EDM som har en budsjettert omsetning 600 millioner kroner med driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) på 66,5 millioner kroner for 2007. Også her er det forventet videre vekst de kommende år i et meget godt marked.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.