*Nettavisen* Økonomi.

Ny sjef for Think

Den erfarne bilmannen Richard Canny tar over ledelsen av det norskbaserte bilselskapet.

Think går fra gründer- til industrialiseringsfasen. Derfor overtar den erfarne bilmannen Richard Canny den daglige ledelsen av selskapet. Samtidig tiltrer Svein S. Jacobsen vervet som styreformann.

NA24 - din næringslivsavis

Canny hadde inntil nylig verdensansvaret for strategisk planlegging Ford Motor Company, og har betydelig erfaring fra ledelse innenfor bilindustrien. Han har vært styreleder for Ford South America, daglig leder for Ford Malaysia og styreleder Ford Argentina.

Svein Jacobsen er en av Norges mest erfarne industriledere, og var blant annet konsernsjef i Tomra da dette selskapet akselererte sin internasjonalisering på nittitallet.

- Klimaendringer og energiknapphet er to av vår tids største utfordringer. Elektriske biler er i ferd med å bli en viktig del av løsningen. Teknologien Think har utviklet gjør endelig elbiler til et praktisk og prisvennlig alternativ for transport i by. Det er derfor jeg valgte å forlate den tradisjonelle bilindustrien og bli en del av Think. Dette er fremtiden, skriver Richard Canny i en melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.