NA24.no

Ny sjef i SBS Radio

Sist oppdatert:
Tommy Gaustad tar over som konstituert sjef, etter Bente Klemetsdal.

Bente Klemetsdal går nå ut i foreldrepermisjon. I den anledning er Tommy Gaustad konstituert som administrerende direktør i SBS Radio Norge AS.

NA24 Propaganda - Norges ledende medienettsted

Det skriver selskapet i en melding.

- Står stille
Klemetsdal vil være i permisjon til januar 2010 og i mellomtiden går selskapets markedsdirektør inn i rollen som administrerende direktør. Gaustad startet i Radio 1 i 1999 og har siden jobbet både på salgs og programsiden i SBS Radio, heter det i meldingen.

- Akkurat nå er fokus på å beholde Radio 1. Ting står litt stille til vi får avklart det, forteller Tommy Gaustad til NA24 Propaganda.

Klagen på konsesjonstildelingen ligger nå på pulten til Medietilsynet og behandlingen skal være klar før sommerferien, opplyser han.

- Det vil vel trolig ikke omgjør sitt vedtak, og dermed havner saken tilbake hos Kulturdepartementet.

Tøft å drive lokalradio
Gaustad innrømmer at det er tøft å drive lokalradio under påvente av avklaring om konsesjonen.

- Det har ikke vært enkelt å drive lokalradio og det har kanskje aldri vært det. Nå håper vi at Kulturdepartementet kan rydde opp og sørge for gode rammebetingelser for å drive lokalradio.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

SBS Radio som driver Radio Norge, Radio 1 og The Voice lever med en uavklart situasjon for lokalradiokonsesjoner fra nyttår. Medietilsynets tildeling er klaget inn for Kulturdepartementet som forventer å få saken oversendt fra tilsynet før sommerferien.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere