NA24.no

Ny sterk Idol-suksess

PROGRAMLEDERE FOR IDOL 2011: Guri Solberg og Ravi.
PROGRAMLEDERE FOR IDOL 2011: Guri Solberg og Ravi. Foto: TV2
Sist oppdatert:
En halv million så programmet på TV2 i går kveld.

496 000 samlet seg for å se «Idol»-premieren på TV 2 i går, 35,8% av alle som så på tv. Interessen var stigende gjennom hele programmet, og på det meste så nærmere 600 000 gårsdagens premiere.

I den viktige målgruppen 20-49 år hadde Idol en markedsandel på hele 46,5%. I seergruppen 12 – 19 år var andelen vanvittige 69,2%.

Les også: Høstens TV-kamp er i gang

«Idol» gjorde dermed også kraftig innhogg i konkurrentene. Et program som «Gøy på landet» hadde i går 110 000 seere – og fikk dermed halvert tallene fra uken før.

- Dette er en fin start. Det var også gøy å se at det nærmest kokte av «Idol»-glede på sosial medier i hele går kveld. Det var åpenbart at mange hadde gledet seg, og at de var veldig fornøyde med det de fikk se. De har mye å se frem til i fortsettelsen også, sier presseansvarlig Bjarne Laastad i en melding.

Les også: Her er årets «Idol»-jury

TV 2 sender Idol intensivt fire kvelder i uken nå i oppstarten.

- Alt som er preprodusert av auditionrunder sendes nå nærmest daglig frem til vi går i gang med direktesendinger på fredagene fra 16. september. I kveld blir det mer fra Oslo-audition, og i morgen står Stavanger for tur, forteller Laastad i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere