Ny sterk Idol-suksess

PROGRAMLEDERE FOR IDOL 2011: Guri Solberg og Ravi.

PROGRAMLEDERE FOR IDOL 2011: Guri Solberg og Ravi. Foto: TV2

En halv million så programmet på TV2 i går kveld.

31.08.11 12:41

496 000 samlet seg for å se «Idol»-premieren på TV 2 i går, 35,8% av alle som så på tv. Interessen var stigende gjennom hele programmet, og på det meste så nærmere 600 000 gårsdagens premiere.

I den viktige målgruppen 20-49 år hadde Idol en markedsandel på hele 46,5%. I seergruppen 12 – 19 år var andelen vanvittige 69,2%.

Les også: Høstens TV-kamp er i gang

«Idol» gjorde dermed også kraftig innhogg i konkurrentene. Et program som «Gøy på landet» hadde i går 110 000 seere – og fikk dermed halvert tallene fra uken før.

- Dette er en fin start. Det var også gøy å se at det nærmest kokte av «Idol»-glede på sosial medier i hele går kveld. Det var åpenbart at mange hadde gledet seg, og at de var veldig fornøyde med det de fikk se. De har mye å se frem til i fortsettelsen også, sier presseansvarlig Bjarne Laastad i en melding.

Les også: Her er årets «Idol»-jury

TV 2 sender Idol intensivt fire kvelder i uken nå i oppstarten.

- Alt som er preprodusert av auditionrunder sendes nå nærmest daglig frem til vi går i gang med direktesendinger på fredagene fra 16. september. I kveld blir det mer fra Oslo-audition, og i morgen står Stavanger for tur, forteller Laastad i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.