NA24.no

Ny super-iPod

(Scanpix/AFP)
Apple Computer viste i dag frem den nye super-iPoden i San Francisco

Den nye iPoden har forbedret batteri, skjerm og større hukommelse. Samtidig som den nye versjonen av musikkspilleren ble fremvist ble også en oppgradering av iTunes musikk- og videobutikk lanser, ifølge Bloomberg.

NA24 - din næringslivsavis

En av de nyeste og viktigste forbedringene er muligheten for å kunne koble iPoden til forskjellige datamaskiner så lenge maskinene er tilkoblet iTunes.

Hele spillefilmer skal kunne bli nedlastet på iPoden så snart de kommer ut på DVD og 75 av Disneys filmer er tilgjengelige for nedlasting fra i dag. Ettersom man nå kan laste ned filmer via Internet kan Apple bli en seriøs konkurrent til de firmaene som i dag selger DVD-filmer.

De nye iPodene vil ha skjermer som er 60 prosent lysere. De nye modellene vil også ha lagringskapasitet på opptil 80 gigabytes og batterilevetid på hele 6,5 timer. De dyreste modellene skal ifølge Jobs bli solgt for rundt 2300 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere