NA24.no

Ny topp til Grameenphone

Oddvar Hesjedal overtar som leder i Bangladesh.

Styret i Grameenphone har utnevnt Oddvar Hesjedal (58) som ny administrerende direktør.

NA24 - din næringslivsavis

Han tiltrer umiddelbart og etterfølger Anders Jensen, som i september varslet at han ville forkorte sin periode som administrerende direktør, av familiære årsaker.

- Styret er veldig fornøyd med utnevnelsen av Oddvar Hesjedal som Grameenphones nye leder. Hans brede erfaring fra mobilbransjen er av stor verdi for selskapet. Dessuten er hans kunnskap om både organisasjonen og Bangladesh viktig for selskapet. Vi ønsker ham velkommen og ser fram til fortsatt å jobbe sammen med ham, sier Sigve Brekke, styreformann i Grameenphone og leder av Telenor Asia.

Oddvar Hesjedal har vært teknisk direktør i Grameenphone siden juni i år. Før han startet i Grameenphone har han hatt ulike lederposisjoner i Telenor. Han var blant annet teknisk direktør i Kyivstar i Ukraina fra 2004 til 2006.

Grameenphone er den største mobiloperatøren i Bangladesh med 20,8 millioner kunder ved utgangen av tredje kvartal i 2008.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere